Kapat

Gizlilik Kullanım Şartları ve Açık Rıza Metni


Gizlilik
Kişisel bilgilerinizi hiç bir şekilde sizi rahatsız edecek şekilde kullanmayacağız.
Yasalar tarafından bildirildiği zorunlu durumlar haricinde, kişisel bilgilerinizi veya iletişim bilgilerinizi asla 3.şahıslar ile paylaşmayacağız.
Periyodik olarak bilgi almak istemezseniz, mail adresinize istenmeyen e-mail mesajları göndermeyeceğiz.
Üyemiz olan müşterilerimize haftalık olarak gönderdiğimiz yayınlarımızdan yararlanmak istemediğiniz takdirde, kolay ve hızlı bir şekilde sizi bültenlerimiz için oluşturduğumuz üye veritabanımızdan çıkaracağız.


Gizlilik Beyanı 
Kullanıcılarımızın kişisel verilerinin korunması şirketimiz için önemli ve hassas bir konudur. Bu gizlilik beyanı, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde, hakkınızda toplayacağımız bilgilere dair beyanlar içermektedir


Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi 
İsminiz, adresiniz, e-posta adresiniz, posta adresiniz ve kredi kartı bilgileriniz sizi tanımlayan bilgilerdir. Siz özel olarak kişisel bilgilerinizi vermediğiniz sürece, (Örneğin ürün siparişi veya e-posta üyeliği yada katalog başvurusu gibi durumlarda) sizden kişisel bilgi toplayamayız.


Kişisel Bilgilerin Kullanımı ve Yayılması 
Kişisel bilgileriniz sadece internet sitesi yönetimi gereklilikleri doğrultusunda, sizin özel bilgilere ulaşabilmeniz için veya sizinle genel iletişim için kullanılacaktır. Kişisel bilgileriniz üçüncü şahıslara verilmeyecek veya hiçbir yerde yayınlanmayacaktır.


Seçme Özgürlüğü 
Siteye verdiğiniz kişisel bilgilerin kontrolü sizdedir. Eğer kişisel bilgilerinizde değişiklik söz konusu ise (Örn: posta kodu, e-posta, adres, telefon veya cep telefonu gibi) lütfen bilgilerinizi üyelik hesabı sayfanızda güncelleyiniz.


Güvenlik
Ödeme yaparken kredi kartınızla ilgili bilgiler 256bit SSL kullanılarak şifrelenip, otomatik olarak ödeme işlemlerinin yapıldığı bankaya ulaşmakta ve provizyon alınmaktadır. Bu işlem sırasında bilgileriniz sadece banka tarafından görülüp Bandito tarafından görülmemektedir. Kredi kartı bilgileriniz güvenlik nedeniyle Bandito bünyesinde saklanmamaktadır.


SSL(Secure Socket Layer) network üzerindeki bilgi transferi sırasında güvenlik ve gizliliğin sağlanması amacıyla geliştirilmiş bir güvenlik protokolüdür. Ve günümüzdeki tüm tarayıcı programlar (Internet Explorer, Chrome, Firefox vs.) tarafından desteklenmektedir. Tarayıcı programlar SSL bağlantısı gereken durumlarda otomatik olarak işlemlerini yaparlar. SSL, gönderilen bilginin kesinlikle ve sadece doğru adreste deşifre edilebilmesini sağlar. Bilgi gönderilmeden önce otomatik olarak şifrelenir ve sadece doğru alıcı tarafından deşifre edilebilir. Her iki tarafta da doğrulama yapılarak işlemin ve bilginin gizliliği ve bütünlüğü korunur.


Üyelik kaydı ve alışveriş sırasında verdiğiniz bilgileriniz hiçbir kişi ve kurumla paylaşılmamaktadır.

 

BANDITO MÜŞTERİ AÇIK RIZA BEYAN METNİ

 

Bandito Giyim Tekstil İth. İhr. Ltd. Şti. olarak, siz değerli müşterilerimize ait her türlü kişisel veri ve özel nitelikli kisişel verilerin, işlenmesinde, kaydedilmesinde, aktarılmasında, paylaşılmasında ve saklanmasında, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’una (“KVKK”) uygun olarak hareket ettiğimizi ve bu konuda gereken hassasiyeti gösterdiğimizi bildirmek isteriz.  Bu hassasiyet ve Şirket Politikamız gereği belirtmek isteriz ki; şirketimize ulaşan veriler, “hangi verileri toplayacağımız amacına göre belirlendiği için” sadece gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Siz değerli müşterilerimiz tarafından beyan edilen ve/veya otomatik ya da otomatik olmayan yolar ile toplanan veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin kalitesini artırabilmek adına, alınan idari ve teknik tedbirler eşliğinde özenle işlenmekte, paylaşılmakta, aktarılmakta ve depolanmakta, gerekli olmayan veriler ise silinmektedir. Konu hakkında sizleri daha iyi bilgilendirmek adına www.bandito.com.tr adresinde AYDINLATMA METNİ yayınlamaktayız. Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni’ ni, www.bandito.com.tr web sayfasına bağlanarak ve/veya görevliden yazılı çıktısını alarak okuduğumu, anladığımı ve kabul ettiğimi bildirir, tarafımca sözlü yazılı ve/veya elektronik ortamda vermiş olduğum kişisel verilerimin ve özel nitelikli kişisel verilerimin,

Bandito Giyim Tekstil İth. İhr. Ltd. Şti. tarafından toplanmasına, işlenmesi ve aktarılmasına, ilgili mevzuatlar kapsamında paylaşımın gerekli olduğu diğer kişi ve kuruluşlar ile paylaşılmasına izin verdiğimi, bu hususlarda açık rızam olduğunu beyan ederim.

Los Banditos © 2020 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret sistemi ile hazırlanmıştır

axess bonus cardFinans maximum world paraf visa mastercard
Toptan Satış

Eğer yakınlarınızda Los Banditos ürünleri satan bir mağaza yoksa ve Los Banditos ürünlerinden toptan satın almak isterseniz lütfen formu doldurunuz. Sizi en kısa zamanda bilgilendireceğiz.
Tüm ürünleri kendi üretimi olan, düzenli ürün stoğu ve çeşidi bulunan Los Banditos toptan satışlarda sağlıklı ve uzun ticari ilişkileri tercih eder.

Whatsapp